O nas

Fonex Laharnar

Začetki

Začetki družinskega podjetja Fonex Laharnar d.o.o., katerega ustanovitelja sva Darko in Branka Laharnar segajo v leto 1994, ko sva odprla majhno poslovalnico z elektromaterialom v Cerknem in dve leti kasneje še trgovino v Idriji. Poleg prodaje elektromateriala, zabavne elektronike in bele tehnike, smo vseskozi opravljali tudi storitve v vezi montaž elektro - naprav, antenskih in satelitskih sistemov, domofonov in videofonov, zadnjih 15 let pa dajemo velik poudarek na montaže toplotnih črpalk in klimatskih naprav. Zaradi selitve na Tolminski konec, smo leta 2007 zaprli trgovino v Idriji in jo preselili v Tolmin, kjer na lepo urejenih 300m2 uspešno poslujemo danes.

Sedanjost

V podjetju sta sedaj zaposlena tudi hčerka in sin. Smo tudi solastniki in člani skupine Bela Plus. V idrjisko – cerkljanski regiji in na goriškem koncu, smo eni izmed vodilnih podjetij na področju prodaje toplotnih črplak in klimatskih naprav, kot tudi pri montažah sistemskih naprav video nadzorov, domofonov in videofonov. Poznani smo po svoji strokovnosti in kakovosti bodisi na področju trgovinskega dela, kot tudi na storitvenem segmentu.

Prihodnost

Za nami je uspešnih 28 let poslovanja, s trdnimi temelji. Vizija našega podjetja je s strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami povečevati rast podjetja. Cilj našega podjetja je ponuditi trgu nove produkte, kakor tudi širitev storitvenega dela na celotno Slovenijo, kakor tudi nam bližnjo Italijo.

Strateška usmeritev

Uspešnost podjetja določajo njegove konkurenčne prednosti, zato bomo največ aktivnosti usmerili prav v ustvarjanje novih (razpoznavnost, celovita ponudba, hitrost nakupa, strokovnost in dobro opravljeno delo naših monterjev in serviserjev) in ohranjanje obstoječih konkurenčnih prednosti (prilagodljivost, dobro ime, znanje in izkušnje, poznavanje lokalnega okolja v katerem živimo in delamo) . Da bi to dosegli se je potrebno nenehno prilagajati trgu in njihovim zahtevam. Na prvem mestu bomo veliko pozornost namenili povečanju prepoznavnosti našega podjetja preko svoje blagovne znamke efonex, ki jo bomo te dni tudi uradno registrirali. Pod svojo blagovno znamko bomo na tržišče ponujali tako izdelke kot storitve in mogoče v prihodnosti tudi lastne proizvode.