Obvestila

regulacija temperature hiše

Regulacija temperature s toplotno črpalko

Preberite si o treh različnih možnostih regulacije temperature v prostorih z uporabo toplotne črpalke. Ugotovite, katera možnost je najboljša za vaše potrebe in kako lahko z ustreznim sistemom še bolj povečate učinkovitost vaše toplotne črpalke ter uživate v nižjih stroških ogrevanja.

kotel na polena

Kotli na polena - Širimo ponudbo

NOVO V PONUDBI - KOTLI NA POLENA ETA, DELTA in Hargassner Kotli na polena z najboljšim izkoristkom goriva (do 93,4 %) ponuja popolno izgorevanje, tako si prihranite čas s čiščenjem pepela iz kotla, kotli imajo odsesavanje dimnih plinov, kar vam zagotavlja čist zrak v kurilnici. Možnost upravljanja in nadzora preko pametnega telefona, računalnika... itd.

Prenosna klima vs Klasična klima

PRENOSNE KLIMATSKE NAPRAVE - Kdaj se zanjo odločiti

V poletnih mesecih je veliko povpraševanja za prenosne klimatske naprave. Več o prednostih, slabosti ter primerjavo s klasičnimi klimatskimi napravami izveste v članku, kdaj nam strokovnjaki priporočajo nakup prenosne klimatske naprave in kdaj se je bolje odločiti za klasično klimatsko napravo.

svetovanje o nakupu toplotne črpalke

Montaža toplotne črpalke - izbira izvajalca

Nasveti na kaj morate biti pozorni pri nakupu in izbiri monterja za toplotno črpalko zrak-zrak, toplotno črpalko zrak-voda in toplotno črpalko voda-voda, kot tudi sanitarnih toplotnih črpalk. V Fonex Laharnar d.o.o. se v zadnjem času vedno več strank obrača na nas, da se jim podjetje ali monter kateri jim je prodal toplotno črpalko ne oglaša več na telefon in ne pride na montažo.