Obvestila

kotel na polena

Kotli na polena - Širimo ponudbo

NOVO V PONUDBI - KOTLI NA POLENA ETA, DELTA in Hargassner Kotli na polena z najboljšim izkoristkom goriva (do 93,4 %) ponuja popolno izgorevanje, tako si prihranite čas s čiščenjem pepela iz kotla, kotli imajo odsesavanje dimnih plinov, kar vam zagotavlja čist zrak v kurilnici. Možnost upravljanja in nadzora preko pametnega telefona, računalnika... itd.

Prenosna klima vs Klasična klima

PRENOSNE KLIMATSKE NAPRAVE - Kdaj se zanjo odločiti

V poletnih mesecih je veliko povpraševanja za prenosne klimatske naprave. Več o prednostih, slabosti ter primerjavo s klasičnimi klimatskimi napravami izveste v članku, kdaj nam strokovnjaki priporočajo nakup prenosne klimatske naprave in kdaj se je bolje odločiti za klasično klimatsko napravo.

svetovanje o nakupu toplotne črpalke

Montaža toplotne črpalke - izbira izvajalca

Nasveti na kaj morate biti pozorni pri nakupu in izbiri monterja za toplotno črpalko zrak-zrak, toplotno črpalko zrak-voda in toplotno črpalko voda-voda, kot tudi sanitarnih toplotnih črpalk. V Fonex Laharnar d.o.o. se v zadnjem času vedno več strank obrača na nas, da se jim podjetje ali monter kateri jim je prodal toplotno črpalko ne oglaša več na telefon in ne pride na montažo.

ecodan multi

Nova Hibridna toplotna črpalka ECODAN MULTI

Toplotne črpalke Mitshubishi Electronic predstavljajo novo serijo hibridnih toplotnih črpalk ECODAN MULTI. Hibridna toplotna črpalka zrak-zrak in zrak-voda poskrbi za pripravo tople sanitarne vode, vodno ogrevanje prostorov in zračno hlajenje prostorov z do 4 notranjimi enotami klimatskih naprav.