Toplotna črpalka Mitsubishi Electric JESENSKA AKCIJA

Jesen že trka na vrata in kurilna sezona se počasi a vztrajno bliža. Če se še niste odločili kako se boste to zimo in tudi prihodnje ogrevali in v kolikor razmišljate o investiciji toplotne črpalke, je sedaj pravi čas.

Mitsubishi Electric to jesen pri nakupu toplotne črpalke Zubadan, Ecodan ali Ecodan Multi oz Hybrid sistem toplotna črpalka doda brezplačno klimatsko napravo z wi-fi vmesnikom.

V kolikor se stranka odloči za modele toplotne črpalke ECODAN prejme brezplačno klimatsko napravo zunanjo enoto MSZ-HR25 in notranjo enoto MUZ-HR25.

Za modele toplotne črpalke Zubadan kupec prejme brezplačno klima napravo zunanjo MSZ-HR35 in notranjo enoto MUZ-HR35.

Mitsubishi Electric toplotna črpalka pa ponuja tudi zelo dobro rešitev na področju hibridnih sistemov v katerih so združene njihove najboljše tehnologije s toplotno črpalko Ecodan multi zrak - voda ali zrak-zrak. Hibridni sistem s toplotno črpalko nam omogoča, da lahko na zunanjo enoto Ecodan multi, neposredno povežemo notranjo vodno enoto za ogrevanje prostora in za toplo sanitarno vodo, ter istočasno do 3 ali 4 notranje klimatske enote. V kolikor se odločite za hibridni sistem toplotne črpalke prejmete brezplačno notranjo enoto klimatske naprave MSZ-AY.

Vse zgoraj omenjene akcije so časovno omejene in veljajo samo za prejeta naročila od 13.9.2023 do 30.10.2023 

Za informativen izračun, svetovanje in ostale informacije nam pišite na: toplotne@fonex.si

Ali se obrnite direktno na naše strokovnjake na: 070 260 261

 

Toplotna črpalka Mitsubishi Electric Akcija jesen