PREDSTAVITEV PODJETJA

Začetki:
 
Začetki družinskega podjetja Fonex Laharnar d.o.o., katerega ustanovitelja sva Darko in Branka Laharnar, segajo v leto 1994, ko sva odprla majhno poslovalnico z elektromaterialom v Cerknem in dve leti kasneje še trgovino v Idriji. Poleg prodaje elektromateriala, zabavne elektronike in bele tehnike smo vseskozi opravljali tudi storitve, povezane z montažo elektronaprav, antenskih in satelitskih sistemov, domofonov in videofonov, zadnjih 15 let pa dajemo velik poudarek montaži toplotnih črpalk in klimatskih naprav. Zaradi selitve na Tolminsko smo leta 2007 zaprli trgovino v Idriji in jo preselili v Tolmin, kjer na lepo urejenih 300m2 uspešno posljujemo še danes. 
 
Sedanjost: 
 
V podjetju sta sedaj zaposlena tudi hčerka in sin. Smo tudi solastniki in člani skupine Bela Plus. V idrjisko-cerkljanski regiji in na Goriškem smo eno od vodilnih podjetij za prodaje toplotnih črpalk in klimatskih naprav kot tudi za montaže sistemskih naprav, video nadzorov, domofonov in videofonov. Znani smo po strokovnosti in kakovosti tako pri trgovskem delu kot tudi na storitvenem segmentu. 
 
Prihodnost:
 
Za nami je uspešnih 22 let poslovanja na trdih temeljih. Vizija našega podjetja je s strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami povečevati rast podjetja. Cilj našega podjetja je ponuditi trgu nove produkte, kakor tudi širitev storitvenega dela na vso Slovenijo ter bližnjo Italijo.
 
Poslovna enota Tolmin:
elektrocenter Laharnar Tolmin
 
 
Podjetje Fonex Laharnar d.o.o. si prizadeva, da so podatki ažurni in pravilno objavljeni na spletni strani fonex.si.
Kljub temu pa lahko pride do napak pri vnosu, prenos ali pa kakršnikoli drugi obdelavi podatkov.
V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, vljudno naprošamo, da nas o napaki obvesti.
 
 
Podjetje Fonex Laharnar d.o.o., ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.